Αξίες

Αξίες

Η εταιρία Philomela διακρίνεται στον κατασκευαστικό κλάδο ξεχωρίζοντας για το υψηλό πάθος και τις ηθικές αξίες που ακολουθεί.

Η ανάγκη να μας εμπιστευτείτε μας ωθεί καθημερινά να βελτιωνόμαστε σε κάθε μας βήμα. Με αγάπη και πάθος για την δουλειά μας έχουμε το κίνητρο να δημιουργούμε την πιστή αποτύπωση των προσδοκιών σας στοχεύοντας στο έπακρο κάθε πολυτέλεια. Ο σεβασμός σε εσάς αλλά και στις ανάγκες σας βρίσκετε στο επίκεντρο. Το Εργατικό δυναμικό της εταιρίας γνωρίζει πως η σωστή επαφή και επικοινωνία με τον πελάτη είναι η αρχή μιας υγιής επαγγελματικής σχέσης. Έτσι δίνουμε βάση στην ορθή αντιμετώπιση προβλημάτων, στην άριστη επικοινωνία και την κατανόηση των απαιτήσεών σας . Η Philomela Εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα για τους συνεργάτες και το περιβάλλον. Έχοντα γνώση τις ανάγκες της κοινωνίας εκτελούμε έργα με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα προς το περιβάλλον. Χτίζουμε έναν ομορφότερο και καλύτερο κόσμο έχοντας υπόψιν την οικολογική ματιά ακόμα και σε νέες υπερσύγχρονες μεθόδους.

FOLLOW US

Θέλετε εκτίμηση κόστους ανακαίνισης;

Ασφαλείς και χωρίς προβλήματα
Υπηρεσίες για το σπίτι

Η ευγένεια μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνθρωποι όταν πρόκειται για τεχνίτες, αλλά για εμάς, είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που έχουμε.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ90%
ΕΙΔΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ70%
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ60%

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

Επικοινωνία

231 0542171
info@philomela.gr
Καρατάσου 7, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο ανάγκης