Κατασκευή

Κατασκευή

Κατασκευάζουμε τους χώρους που έχετε ονειρευτεί!

Η απόφαση να δημιουργήσετε το δικό σας κτίριο είναι το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Η κατασκευή του χώρου σας πρέπει να είναι μοναδική και ιδιαίτερη, τόσο για να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, όσο και για να παρέχει συμβουλές που μπορούν να προσθέσουν αξία στην επένδυσή σας.

Η μακροχρόνια εμπειρία και η αξιοπιστία μας εγγυώνται μοντέρνα κτίρια υψηλής αισθητικής με λειτουργικούς χώρους και βασισμένα σε σύγχρονα πρότυπα, τα πιο αυτόνομα ενεργειακά κτίρια.

Η ποιοτική κατασκευή είναι για εμάς δεδομένη. Η πρόκληση μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας. Σεβόμαστε την απόφασή σας να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό χώρο και σας δίνουμε όλα τα εργαλεία για να ελέγξετε τη φαινομενικά περίπλοκη διαδικασία.

Η ομάδα της Philomela είναι μαζί σας σε κάθε βήμα, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία παρακολούθησης έργων και ανθρώπους που αισθάνονται και εκτιμούν τις προσπάθειές σας.

Μας εμπιστεύεστε να κατασκευάσουμε τον χώρο που έχετε ονειρευτεί, στον χρόνο που επιθυμείτε, με το οικονομικό κόστος που δύναστε να αναλάβετε, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

FOLLOW US

Θέλετε εκτίμηση κόστους ανακαίνισης;

Ασφαλείς και χωρίς προβλήματα
Υπηρεσίες για το σπίτι

Η ευγένεια μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνθρωποι όταν πρόκειται για τεχνίτες, αλλά για εμάς, είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που έχουμε.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ90%
ΕΙΔΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ70%
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ60%

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

Επικοινωνία

231 0542171
info@philomela.gr
Καρατάσου 7, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο ανάγκης